joi, 13 octombrie 2011

Cine este si ce trebuie sa stim despre George Soros ?

Fiecare il cunoaste pe George Soros in functie de ariile sale de interes. Ba un guru al banilor si investitiilor, ba fondator si cap al diferitelor organizatii de prin lume. Insa vom merge putin la sapat sa vedem ce informatii valoroase putem gasi, despre acest membru al elitei, respectiv un jucator cheie din structura Noii Ordini Mondiale.
Faptul ca este un dezinformator pentru burse asta nu mai este o noutate si nici nu ar fi o exceptie, deoarece multe institutii financiare mari sau oameni de prestigiu au furnizat adesea informatiile exact contrare cu ceea ce faceau ei in real. Cat despre Soros, am glumit deja odata ca atunci cand spune sa vinzi aur inseamna ca el cumpara si vice versa, insa pana si in media financiara s-au facut deja glume pe tema asta. Dupa cum spuneam cand lucrurile devin prea evidente incep sa apara si brese in planificarea initiala.
Sa nu uitam ca tot el este unul dintre "remarcabilii" castigatori din Miercurea Neagra din 1992 cand a castigat peste 1 miliard de dolari pentru ca a pariat pe picajul lirei. La cate stim noi astazi mai credem ca asta a fost un simplu noroc sau versatilitate in trading ? Trebuia sa risti foarte multi bani ca sa castigi suma aceea, si fara informatii de culise sau cine stie poate chiar din postura de initiator al acelei zile m-as mira ca si-ar fi expus el astfel capitalul.
Omul nostru este un personaj controversat, insa odata cu listarea tuturor detaliilor stranse despre el de-a lungul vremii, devine un personaj periculos si malefic in toata puterea cuvantului.
De altfel astazi mai niciunul dintre oamenii influenti si puternici pe scara mondiala nu rezista acolo fara sa fie parte din increngatura Noii Ordini Mondiale si care planeaza asupra noastra intr-o maniera covarsitoare (vedeti lupta momentului cu transfomarea Europei in Statele Unite Europene).

De unde are Soros atata putere si capital ? Stiati ca executantii lui au tot cumparat in mod silentios majoritatea manufacturierilor de arme de foc si munitie din Statele Unite ? Nu e deloc simplu sa descoperi provenienta banilor care duc spre Soros, insa poti sapa si face munca de investigatie prin miile de documente si calauzit de semne. De exemplu te duci la toate acele documente SEC si inregistrari statale despre actionarii corporatelor si astfel vei putea ajunge la George Soros.
Aveti aici un start pentru investigarea individuala. Si lista de povesti despre el e cu sutele. Dupa ce va fi detinatorul exclusiv al tuturor acestor fabrici de armament si munitie probabil se va trece la etapa urmatoare, de interdictie in achizionarea armelor si munitiilor straine (din motive de siguranta desigur), aducand asta satisfactia garantata pentru prosperitatea de lunga durata a afacerilor sale de arme (si control). Doar are puterea, influenta si banii in a controla niste legislatii si schimbari de articole, asta se cam intampla astazi in toate guvernele corupte din lume. Iar monopolurile fac tot mai des jocul noilor schimbari prin care oricine vrea sa se descurce singur e inghitit de corporatii. Deocamdata sapaturile indica o detinere de 50 % a acestor fabrici de catre nume ce duc apoi spre Soros. Mai are putin si devine mandrul proprietar al acestei industrii aducatoare de "pace si prosperitate". Toti actionarii din recentele achizitii au o conexiune directa sau mai ascunsa cu George Soros. Faptul ca unii dintre ei sunt fosti militari e doar o fatada buna pentru public.
Insa el are in spate o serie intreaga de grupari care coordoneaza site-uri, media, politicieni pana la Obama, toti comunisti convinsi precum si Van Jones (aflat la cateva birouri de Obama la Casa Alba, fost condamnat violator si sociopat, cu o serie intreaga de scandaluri in spate). Astfel de oameni se afla sub nota de plata a lui Soros. Unii considera ca Obama este o marioneta in mainile lui Soros.

Vreti putina istorie ?
Sa vedem. Gyorgy Schwarts, sau cunoscut de public ca fiind George Soros s-a nascut pe 12 august 1930 in Ungaria. Tatal lui, Tivadar, a fost un practicant al Esperanto - limba inventata in 1887, cu scopul de a deveni prima limba globala. Familia Schwartz, care erau evrei non-practicanti, si-au schimbat numele in Soros, pentru a facilita asimilarea lor in cadrul populatiei ariene, cu atat mai mult cu cat nazistii se infiltrau tot mai mult in Ungaria in anii 30". Si alegerea numelui e relevanta, deoarece in esperanta Soros = a creste.
In 1944 Adolf Eichmann (omul lui Hitler) a ajuns in Ungaria, pentru a supraveghea uciderea evreilor de acolo. Toti copii Soros aveau carti de identitate false si astfel au iesit din tara, plasati la diverse familii crestine. George Soros a ajuns in casa unui om responsabil de confiscarea proprietatilor de la evrei. Soros a mers impreuna cu el in aceste misiuni. Si sa ne amintim ca Soros adesea aminteste de anul 1944 ca fiind "cel mai bun an din viata sa".

Intr-un articol din Wall Street Journal, Joshua Muravchik noteaza ca "70% dintre fostii camarazi evrei din Ungaria, reprezentand cam jumatate de milion de suflete, au fost anihilati in acel an. Mureau si dispareau peste tot in jurul lui, si probabil acel numar includea un numar semnificativ de cunostinte personale. Totusi asta nu il impiedica deloc in exaltarea sa in retrospectiva acelor vremuri".

In interviul sau in "Sixty Minute's" cu Steve Kroft, Soros e intrebat de anul sau favorit.


KROFT: Din cate inteleg ati mers cu protectorul dumneavoastra care se jurase ca sunteti finul sau adoptat.
SOROS: Da. Da.
KROFT: Ati iesit, si de fapt confiscat proprietati de la evrei.
SOROS: Da. E corect. Da.
KROFT: Adica, asta suna ca o experienta ce ar trimite pe multi intr-un scaun psihiatric pentru multi, multi ani. A fost dificil ?
SOROS: Nu, chiar deloc. Deloc.
KROFT: Nu simtiti nici o vina ?
SOROS: Nu.

Sigur ca nu simtea nici o vina, Soros are profunzimea morala cu a unei scoici. Ca sa nu mai spunem, ca tot el a spus: "telul meu este sa devin constiinta lumii."

In articolul sau, Muravchik descrie cum Soros a admis ca "am purtat cu mine inca din copilarie un fel de fantezie mesianica foarte potenta, care am simtit ca trebuie sa o controlez, altfel m-ar fi bagat in belele."
Va puteti imagina acest sociopat mesianic fiind "constiinta lumii" ?
Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Soros a intrat la scoala economica din Londra, unde a devenit ucenicul profesorului ateu, Karl Popper. Popper a fost mentorul lui Soros pana a murit in 1994. Doua dintre temele favorite ale lui Popper erau: "societatea deschisa" si falibilismul, care dupa cum stim inseamna ca orice cunoastere, principiu poate fi gresit(a). Dar s-ar putea sa ma insel. :)
Societatea deschisa se refera la "testare si evaluare" in ingineria sociala. Dupa razboi, majoritatea democratiilor vestice au urmat sfatul lui Popper despre ingineria sociala si reforma social democrata, asta le-a adus apoi o serie de necazuri.
In 1956 Soros se muta in New York, unde lucreaza apoi pe Wall Street si incepe sa-si construiasca averea fabuloasa. Se specializeaza in hedge funds si speculari pe valute.

Soros este complet lipsit de remuscari, imoral si extrem de destept in negocieri si afaceri, astfel reuseste rapid sa-si faca avere.
Pana in 1980 era deja pe ruta sa de a deveni o putere globala precum este astazi.

Intr-un articol de Kyle-Anne Shiver scris pentru "The American Thinker", ea spunea: "Soros si-a facut primul miliard in 1992 prin vanzarea de lire sterline prin mecanismul de "leverage" al speculatiilor financiare si a devenit cunoscut ca omul care a frant Banca Angliei. El a frant-o pe spinarea a milioane de cetateni muncitori britanici care si-au pierdut imediat economiile si si-ai vazut bunurile si casele devalorizate ... aproape peste noapte."

In 1994 Soros a afirmat in "The New Republic" ca fostul Imperiu Sovietic este numit acum Imperiul Soros. Scandalul cu Russia-gate din 1999, care aproape a colapsat economia ruseasca a fost etichetat de Jim Leach, seful House Banking Committee ca "cel mai mare jaf social din istoria umana". Da, intr-adevar "Imperiul Soros".
In 1997 Soros aproape a distrus economiile Tailandei si Malaeziei. In acel timp, primul ministru malaezian, Mahathir Mohamad, l-a denumit pe Soros ca "un bandit si un imbecil". Activistul tailandez Weng Tojirakarn a spus: "Noi il consideram pe George Soros un fel de Dracula. El suge sangele oamenilor."
Site-ul grecesc "Greek National Pride" spune ca "Soros a fost parte din presa ce a destabilizat Iugoslavia si a cauzat probleme in Georgia, Ucraina si Myanmar (Burma). Denumindu-se un filantrop, rolul lui Soros e strans legat de ideea globalizarii si de Noua Ordine Mondiala in timp ce-si promoveaza castigurile financiare. El nu are constiinta, e un capitalist ce functioneaza fara urma de moralitate."
Franta a admis o sentinta impotriva lui Soros pentru insider trading. El a fost amendat cu 2.9 milioane de dolari.
De asemenea si tara sa natala, Ungaria, l-a amendat cu 2.2 milioane pentru "manipulare ilegala a pietei". Elizabeth Crum scrie: "Economia Ungariei se afla intr-o tranzitie in timp ce cauta sa devina mai stabila si occidentala. Soros cauzand deliberat caderea actiunilor la una dintre cele mai mari banci ungare a pus tara intr-un vartej malitios, unul din care incercam sa ne revenim."

Ce deducem din toate astea, este ca Soros este un parazit planetar. Insa lacomia si controlul sau au o intindere globala. Si cum ramane cu America ? Soros a vorbit in "The Australian" ca: "America - centrul pietelor financiare globalizate, a supt economiile lumii. Insa asta s-a terminat. Jocul s-a sfarsit.", apoi a adaugat ca vremurile ce vin vor aduce "ajustari serioase in obiceiul de consum american".

Gata de strans curelele, America ?


Ce a mai spus Soros in acelasi cotidian australian ? Ca aceasta criza financiara a fost "stimulanta" si "intr-un fel, culminarea muncii mele de o viata". Stimulanta. Gasiti ca pierderea locurilor de munca, pierderea caselor si incredibila datorie nationala este stimulanta ? Nici eu.
Obama a promis recent 10 miliarde din banii contribuabililor catre Brazilia pentru a-i ajuta sa-si extinda suprafetele de exploatare a petrolului. Si aceasta mana larga a venit dupa ce Soros a inceput sa investeasca generos in Brazilia (prin Petrobras).
Tait Trussel scrie: "Imprumutul Petrobras poate fi un castig pentru Soros si Brazilia, insa este o afacere proasta pentru America, conform Institutului American de Petrol exploatarea in Statele Unite ar putea crea 160.000 de locuri noi de munca bine platite, si 1.7 trilioane in buzunarele guvernelor federale, statale si locale, cat si o mai mare siguranta energetica."
Aveti senzatia ca platitorii de taxe americani sunt tratati ca niste fraieri ?

Soros a muncit activ la distrugerea Americii din interior spre exterior, de multi ani deja. Oamenii tot trageau semnale de alarma. Acum 2 ani, Bill O"Reilly spunea in "The O'Reilly Factor" ca Soros e un extremist care vrea frontiere deschise, o politica comuna pentru toata lumea, droguri legalizate, eutanasiere si tot asa. Este mai mult decat periculos ...".
In 1997 Rachel Ehrenfeld scria: "Soros foloseste filantropia pentru a schimba - sau mai bine spus pentru a deconstrui - valorile morale si atitudinea lumii vestice, mai ales a poporului american. "Societatea deschisa" despre care vorbeste nu este despre libertate, este despre licente. Viziunea sa respinge notiunea de libertate ordonata, in favoarea unei ideologii de drepturi si titulaturi.

Poate cei mai importanti dintre cei ce il demasca sunt David Horowitz si Richard Poe. In cartea lor "The Shadow Party" descriu exact cum Soros a deturnat Partidul Democrat si cum astazi il detine, lacat dupa lacat, centimetru cu centimetru.
Soros a umplut partidul cu radicali, si a indepartat rand pe rand democrati in decursul anilor. Gasiti un interviu cu Poe aici.
Iar Partidul Umbrei a devenit Guvernul Umbrei, iar acesta a devenit administratia Obama.
DiscoverTheNetwork scrie: "Dupa insusi Soros, el a ajutat in loviturile de stat din Slovacia, Croatia, Georgia si Iugoslavia. Cand Soros ia in vizor o tara pentru schimbare de regim el incepe prin crearea unui guvern al umbrei - un guvern format in totalitate in exil - gata sa intre la putere cand oportunitatea apare. Partidul Umbrei construit in America seamana izbitor cu cele construite in alte tari anterior unor lovituri de stat.

Sa vedem un alt citat din 2008 din "Der Spiegel" in care Soros isi da cu parerea despre ce ar trebui sa faca viitorul presedinte in oficiu: "Cred ca avem nevoie de un pachet masiv de stimulare .... " (QE). El considera atunci ca in jur de 600 de miliarde ar fi de ajuns. Totodata el s-a folosit de ocazie sa afirme ca "Eu cred ca este o mare oportunitate sa ne ocupam odata pentru totdeauna de incalzirea globala si dependinta energetica. Statele Unite au nevoie de un sistem pentru a da drumul la licentele pentru drepturile de emisie." Suna cunoscut ?


Desi Soros inca nu detine Partidul Republican, asa cum detine Democratii, sa nu ne facem iluzii, tentaculele sale se intind si intr-acolo.
Soros este un partener in grupul Carlyle in care a investit peste 100 de milioane de dolari. Si dupa articolul din Baltimore Chronicle's de Alice Cherbonnier, Grupul Carlyle este condus de un sir de nume impresionante din cadrul fostilor lideri republicani, de la omul CIA Frank Carlucii, pana la capul CIA si fostul presedinte George Bush, Sr.
In 2006, Soros a cumparat 2 milioane de actiuni la Halliburton - taramul lui Dick Cheney.

Cand democratii si republicanii si-au tinut conventia in 2000, Soros a tinut conventii ale partidelor umbra in aceleasi orase, in acelasi timp. John McCain a fost vocea cheie pentru conventia lui Soros din Philadelphia.


Soros a murdarit ambele baricade. Si ca si cum asta nu era de ajuns, el a tinut conexiuni stranse cu CIA.

Si sa nu omitem implicarea sa in LSM (Lame Stream Media), industria divertismentului (el detine si 2.6 milioane actiuni din Time Warner), cat si alte organizatii de publicitate si divertisment politice in care varsa periodic milioane.

Precum Richard Poe scria: "Filantropia privata a lui Soros este de aproape 5 miliarde, continuand sa submineze valorile traditionale vestice. El a dat fonduri pentru drepturi de avort, ateism, legalizarea drogurilor, educatie sexuala, eutanasiere, feminism, control asupra armelor, globalizare, imigrare in masa, mariaj homosexual si alte experimente radicale in cadrul ingineriei sociale.


Cateva dintre organizatiile sale neguvernamentale in care-si varsa miliardele sunt: MoveOn.org, The Apollo Alliance, Media Matters for America, the Tides Foundation, the ACLU, ACORN, PDIA (Project on Death In America), La Raza, si multe altele. Pentru o lista mai completa mergeti aici.

Poe mai scrie: "Prin reteaua sa globala de Open Society Institues si Open Society Foundations, Soros a cheltuit 25 de ani de recrutare, instruire, indoctrinare si instalare a unei retele de operativi loiali in 50 de tari, punandu-i in pozitii cheie si de influenta in media, guvern, finante si academie."


Si dupa cum spuneam deja, America sta in fata unei provocari majore ale existentei sale ca si republica libera de dupa Razboiul Civil. Si daca ea pica, la fel va pica si restul lumii.

Deci sa fie Soros vinovat de calamitatea americana ?
Pai sa vedem, fara el ar mai functiona masinaria Saul Alinsky in Chicaco ? Si-ar mai exercita SEIU, ACORN si La Raza activitatile abjecte ? Ar mai corupe banii multi pe toti acesti lobiisti guvernamentali ? Ar mai fi campusurile universitare case de pensionare pentru radicalii anilor 60' ? Da, da, da si da - insa la un grad mult mai scazut.
Pentru ca fara aceasta misculare financiara a lui Soros si manipularilor sale machiavelice, America ar fi in mod considerabil mai sigura, sanatoasa si stabila. Acum ea sta pe marginea unui abis, direct atribuit lui Soros, care a planificat riguros, intelept si insidios ruinarea americana.
Conduita sa a fost mereu imorala, duplicitara si tradatoare. Luandu-i cetatenia americana, ar fi primul pas in fata urmatoarelor procese. Si procese vor fi. Nu conteaza cat va costa, insa toti acesti tradatori si vipere de la Capitol Hill si restul trebuiesc adusi si pusi sa plateasca pentru fapta lor sau altfel America e terminata.


************************


Insa lucrurile trebuiesc facute cu cap, si deoarece sunt si altii care fac parte din mare schema de cotropire a lumii, industriile trebuiesc impartite frateste. Il avem pe un alt membru marcant Illuminati, Warren Buffet, care si-a ales partea cu transporturile. Sa nu uitam ca toate aceste achizitii sunt strategice, nu vizeaza chiloti sau celofan. Buffet este tot mai ocupat in cumpararea de linii de cai ferate, companii de transport marfa, etc. Publicul stie de 10 % din total, insa pe aceeasi ruta de sapaturi cifra e pe undeva la 50 %, cot la cot cu Soros si armele. Cu o astfel de putere el poate bloca, paraliza zone intregi dupa bunul sau plac si interese. Si sapaturile departajeaza oameni si grupari care isi continua drumul in a monopoliza sectoare intregi. La fel se intampla in cazul mancarii procesate si a aditivilor, bine-nteles corelata cu schimbarile legislative ce ii scot din circuit definitiv pe micii fermieri. La fel se intampla si cu industria farmaceutica, dar pentru asta revenim pe meleaguri europene, deoarece farmaceuticele sunt controlate din aceasta zona. Sapaturile catre cine sa afla in spatele acestui conglomerat de nume ce alcatuiesc "Big Pharma" inca sunt in faza de inceput si inca nu avem nimic concret.

In orice caz suntem in mijlocul unor preluari agresive a tuturor sectoarelor esentiale pentru viata. Stim si cu apa care e treaba, cu toate facilitatile construite pentru a face viata mai usoara monopolistilor atunci cand vor iesi jubiland la rampa pentru ca vor fi acaparat toate structurile necesare in a-i mentine siguri si teferi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!