luni, 5 septembrie 2011

Baza secreta Pine Gap si scenarii plauzibile pentru rolul acesteia in Noua Ordine Mondiala - studiu de caz

Exista astazi o serie de baze secrete in lume, majoritatea fiind locate sau fiind finantate de catre Statele Unite. Ce se intampla in spatele acestor baze si unde se duc cei mai multi bani nejustificati ai populatiei nu se stie cu exactitate. Acestea stau departe de ochii publicului starnind tot felul de idei, mituri si revolte, insa toate duc spre aceleasi concluzii si anume ca in aceste baze tehnologia depaseste cu mult tehnologia de care noi (publicul) suntem informati si constienti, probabil cu cativa zeci de ani cel putin.
De la experimente pe oameni, animale, clonari, extraterestrii, inteligenta artificiala, control mental, arme de razboi si inovatii in urmarire si cine stie mai ce, ... aceste baze imense pot adaposti o realitate care pentru multi ar fi desprinsa dintr-un film. Cunoastem marturii halucinante despre baze precum Aria 51, Dulce, Echelon, fiecare baza cu specialitatea sa, pe urma avem acces la cateva imagini de satelit de la conglomerate de baze precum cele din Antarctica, toate aratand mult mai mult decat ni se da voie sa cunoastem, in plus cu putine calcule si logica investitiile acestea nu sunt deloc o joaca de copii. Si toate acestea nu sunt decat o mica parte din ce se vede la suprafata, deoarece exista baze subterane ce nu pot fi evaluate ca marime si complexitate.

Astazi mi-a atras atentia o alta baza, care pe cat de giganta este pe atat de necunoscuta de catre public.
Aceasta baza - Pine Gap din Australia - face parte dintre cele 3 baze majore din Australia finantate integral si apartinand de Statele Unite. Ea face parte dintre acele baze gigante aflate subteran si care au la exterior doar anumite portiuni de acces in interior si evident sateliti si facilitati - toate aceste parti vizibile fiind doar o infima parte din ce se afla dedesubt. Numele "de scena" (adica pentru public) este de Joint Defense Space Research Facility sau sa-i spunem simplu JDSRF. Pentru ceva ce se ocupa de spatiu si de informatii de inteligenta aceasta baza este destul de adanc ascunsa in subteran. Ideea este ca astazi aceasta baza este intitulata de localnici ca un fel de Echelon, adica o baza de inteligenta artificiala, interceptare prin satelit de informatii si urmarire. Se ocupa de urmarirea spatiului si a pericolulelor de acolo, a fost implicata in razboiul din Irak, monitorizand trupele de pe teren pentru a-i ajuta pe militarii americani.
Tot mai multi australieni au inceput sa se revolte impotriva acestei baze care face natia necunoscatoare ca parte din razboaiele ce se duc pe spinarea lor, fara voia lor, insa dand unda verde Statelor Unite sa-i foloseasca ca pe niste unelte. Chiar daca se afla in Australia, baza sta inerta si nestingherita fara sa dea socoteala la nimeni. Initial fondata pentru tehnologie defensiva spatiala cu focalizare principala pe propulsii electromagnetice, evolutia ei a ramas in tacere. Nici macar parlamentarii si membrii cabinetului australian nu au idee despre ce face Pine Gap exact. Ce a ajuns in presa este ca acolo se afla cea mai adanca groapa din Australia de circa 8000 de metri, ceea ce se presupune ca este pentru o antena suficient de mare pentru a incarca bateriile tuturor submarinelor din Oceanele Indian si Pacific prin emisii de tip ELF.

Unii spun ca acolo se afla un generator imens nuclear capabil sa asigure energia catre un nou tip necunoscut de transmitator. De asemenea acolo e posibil sa existe un accelerator de plasma de voltaj inalt ce poate transmite curentul electric si sa produca pana si raze ucigase sau sa alimenteze arme de plasma. Toate acestea desi par fictiuni, ele nu sunt nici departe atat de rupte de adevar, avand in vedere ca o alta baza americana din Australia - Harold E.Holt USN - a folosit deja un transmitator de acest gen inaintea Pine Gap, pentru alimentarea submarinelor americane dotate cu antene speciale. Si se stie ca acesti curenti electrici transmisi astfel se denumesc celule plasmo-dinamice.

Alte testimoniale ne duc la similitudini cu bazele 51 si alte baze asociate cu cercetari cu sau despre extraterestrii, adica localnicii au vazut in repetate randuri discuri albe ce au fost descarcate la aeroportul special ce conecteaza Statele Unite cu Pine Gap. S-ar putea ca aceste discuri sa fie ansamblate la Pine Gap, iar discurile vazute noaptea in zona lasa martorii fara urma de indoiala.
Tot localnicii au dezvaluit despre cantitati uriase de mobilier si alimente venite acolo din Statele Unite, suficiente cat sa doteze un adevarat oras subteran pe mai multe nivele. Si uite cum astfel filme sau seriale gen Sanctuary par a fi inspirate mai degraba din realitate si nu invers.

Cat despre analogia cu Echelon, Pine Gap a fost inca din 1973 un centru de receptionare a tuturor informatiilor de la satelitii ce incercuiesc globul pamantesc. Intr-un articol din acelasi an aparea ca Pine Gap impreuna cu surioara sa din Guam erau conectate prin niste computere uriase cu partenerii din Statele Unite si Australia (in ceea ce priveste serviciile de inteligenta) si ca inregistrau toate informatiile din aceste tari nu doar despre finante si tehnologie, dar si despre toate aspectele de viata ale cetatenilor acestor tari. Aceste computere sunt in mod evident conectate cu cele din Guam, Krugersdorp (Africa de Sud) si Polul Sud (baza americana Amundsen - Scott).

Desi toti cei 1200 de angajati ai bazei din Africa de Sud de proclama ca facand parte din corpul consular al Statelor Unite acolo, este foarte greu de crezut, mai ales ca cele 2 baze (cel african si cel de la Polul Sud) sunt strans conectate, iar baza de la Polul Sud este localizata intr-una dintre cele mai sensibile puncte magnetice de pe glob, avand aceleasi caracteristici precum baza de la Pine Gap, doar ca aici se colecteaza datele de la fiecare cetatean din Europa de Vest de data asta - in depozite de zeci de metri subteran, sau mai bine zis subgheata.
Un aspect interesant despre schimburile de forte de-a lungul istoriei si insemnatatea acestor baze colectante apare si prin prisma declaratiei premierului australian in 1987 (la ceva vreme de cand aceste baze deja erau in functiune) cum ca Franta ar fi timpul sa dispara din zona pacificului, a crestei Kerguelen si din Antarctica. Probabil s-au intamplat multe sau au iesit la suprafata, informatii prin care in perioada aceea se contura importanta bazei polare pentru puterile anglo-saxone.

In bazele acestea secrete se stie importanta confidentialitatii datelor, si precum si in cazul multinationalelor, compartimentarea cat mai stricta este legata si de faptul ca un singur om nu poate sa aiba privirea de ansamblu deoarece nu are acces decat la departamentul sau la proiectul sau. Iar in astfel de baze este vital asa ceva, avand in vedere ca lucrezi cu informatii, aparate, inventii, cercetari, etc de maxima securitate si despre care nu ai voia sa discuti nici macar in somn acasa langa sot/sotie. Astfel pentru o mai buna siguranta, angajatii din astfel de facilitati au ajuns sa fie toti candidati manchurieni de fie de spalare de creier sau control mental prin diferite metode, fie au avut implantate dispozitive cu acest scop.

Acest lucru a aras atentia in cazul Pine Gap, cand odata ce ai ajuns sa lucrezi acolo, mai ales pe proiecte de propulsie electromagnetica te-ai transformat intr-un sclav pe viata al proiectului, fie prin dispozitive implantate direct intracranial, fie prin control mental.
Pentru unul dintre victimele acestor proceduri calvarul a inceput odata cu inceperea contructiilor Parlamentului din Canberra in valoare de miliarde de dolari. De altfel acest Parlament este intruchiparea simbolismului ocult, ceva mai evident decat aceasta constructie ca o tentativa pentru capitala lumii din punctul de vedere al Noii Ordini nu exista.


Deci, "pentru mine calvarul acolo a inceput cu acest Parlament" povesteste omul nostru. Australia are doar 18 milioane de cetateni si totusi s-a cinstit pe sine cu o cladire ce ii depaseste de departe nevoile ... aparent pentru a face loc si guvernului, chiar daca fosta cladire a parlamentului era intr-o forma perfecta.
Aceasta cladire noua, enorma, imensa si magnifica ar putea corespunde cu usurinta nevoilor USSR-ului sau Statelor Unite, ambele avand sute de milioane de cetateni de condus. Aceasta cladire m-a buimacit si am inceput sa vorbesc despre asta intr-una pana in ziua in care am dat de un englez ce mi-a spus ca premierul australian, Bob Hawk, a fost un scolar Rhodes, si anume ca el a lucrat inca de la inceput pentru a forma temelia Guvernului Noii Ordini Mondiale, si ca aceasta cladire probabil are ceva legatura cu asta.
La ceva timp dupa asta m-am poticnit de un pamflet publicat de Organizatia Drepturilor Omului, care vorbea de un grup de aproximativ 100 de membrii foarte bine plasati financiar, in politica, in sectorul juridic si de afaceri. Acest grup se intitula "Club of Rome". Conform pamfletului, acest club era strans legat de un consortium ce controla toate afacerile financiare internationale. Si un numar de alte grupuri precum cel al Romei erau conectate cu acelasi consortium. Si ca acestea se infiltreaza in diferitele grupuri politice si religioase cu intentia de a progresa catre o institutie a dictaturii mondiale.
Toata treaba parea prea ridicola spre a fi adevarata, asa mi se parea. Sa nu mai spun ca apoi un prieten de-al meu mi-a dat o caseta audio cu o prelegere a lui Peter Sawyer, o figura publica in Australia, care enumera o serie intreaga de fapte observate in timpul mandatului sau. Acesta a incercat sa afle de ce toate aceste investitii, acei pereti grosi, acele computere, toate pe 4 nivele, la o tara cu 18 milioane. A aflat ca acele calculatoare sunt conectate cu toate bancile, cu toate oficiile postale, cu toate telefoanele, cu toate departamentele de politie si oficiile de relatii cu clientii, cu toate intrarile si iesirile de pe aeroport si mare, etc etc + cu toate centrele ce colecteaza date despre cetatenii de rand ... inclusiv din Statele Unite si Europa.
Deci locatia de la Deakin este un centru unde toate datele din intreaga lume vestica sunt stocate. Toate informatiile financiare, economice, politice, militare si personale de la toti locuitorii tarilor vizate. Si evident, intreaga populatie australiana este stocata prin dosare individuale si etichetate.

Peter Sawyer a descoperit si faptul ca presedintele Fundatiei Rockefeller s-a instalat pe o perioada mai lunga in Australia pentru a superviza personal fiecare aspect a constructiilor la cele 20 de resedinte de lux din Canberra (resedinte sponsorizate de guvernul australian apropo) intr-o locatie de vis din Parcul National unde in mod legal nimeni nu are voie sa construiasca.
Investigatiile lui Sawyer au expus pentru inceput ca aceasta cladire a Parlamentului este menita sa acomodeze noul guvern mondial, urmand ca apoi cele 20 de resedinte sa fie alocate diferitilor membrii straini ai aceluiasi guvern ...
Dar de ce sa alegi Canberra ca si centru pentru Guvernul Noii Ordini Mondiale ? E simplu. Australia este o tara pasnica, cu foarte putini nativi care sa vrea sa se razvrateasca (doar i-au masacrat in trecut pe majoritatea, nu ?) si nu in ultimul rand acolo limba oficiala este engleza. Nici o alta tara din lume vorbitoare de engleza in mod oficial nu ofera siguranta Australiei pentru perioada de instaurare a Noii Ordini. Deci Australia pare foarte potrivita pentru acest scop.

Dar cum se va face aceasta trecere ? Pai hai sa vedem niste potentiale scenarii.

Cine sunt internationalistii care vor sa ocupe planeta ? Pai sunt cele cateva familii sau ce deja guverneaza toate finantele internationale si sunt lasate libere de majoritatea guvernelor, libere de orice control deoarece toate finantele si economiile sunt la ei deja. Acesti moguli financiari planuiesc de dupa I Razboi Mondial si stabilesc pasii prin care pot destabiliza vestul.
Daca acesti finantisti sunt etichetati "capitalisti", o eticheta inselatoare de altfel, cata vreme ei au continuat sa traga sforile partidelor de ambele parti ale baricadei de fiecare data. Ideea lor e una logica si in fond simpla, destabilizarea politica, economica si religioasa a tarilor vestice. Va fi o surpriza pentru unii sa afle ca acesti inovatori au reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel al religiilor de baza, a fost necesar doar un numar de cativa ani sa destabilizeze asezamintele religioase si sa le lase fara putere... "prin toate acele contributii financiare".

Destabilizarea economica este implementata mai incet insa intr-un mod mai eficient. Acest proces (pe rol) va duce la colapsul intregului sistem vestic. Toti cei implicati sunt aceeasi cu cei ce cresc pretul petrolului facandu-i pe partenerii europeni sa fie de acord cu preturile deoarece randamentele din aceste cresteri de preturi vor ajunge in rezervele bancare internationale, acolo unde se vor afla la discretia celor la putere. Banca de rezerve da apoi banii catre o alta banca detinatoare (1) cu scopul ca aceasta sa dea banii tarilor din lumea a treia in schimbul unor dobanzi camataresti. Banca ce da imprumuturile va ramane cu dobanzile incasate de la aceste tari subdezvoltate, apoi baga acei bani intr-o alta banca detinatoare (2), aceasta din urma va investi ca si rasplata acei bani in mainile arabilor.
Acele investitii insa sunt facute in folosul si dezvoltarea companiilor mari in zona. Intre timp un numar mic si mult mai nesemnificativ de bani este varsat si investit in asa zisul interes al tarilor arabe.
Cei care au pus la cap acest plan au fost perfect constienti ca liderii tarilor subdezvoltate vor fi tentati sa-si insuseasca o mare parte din acei bani.
Apoi banca IRB va putea replica tarilor arabe ca investitia bancilor a iesit prost, ca acestea au pierdut tot si ca nu vor mai primi nici dobanzile. Apoi aceste tari nu mai au ce face decat sa-si scoate toate bunurile la vanzare, cat si proprietatile cumparate de cea de-a doua banca detinatoare. O mare parte dintre aceste proprietati vor fi inghetate deoarece au fost cumparate cu imprumuturi inca neplatite inapoi, astfel vor ajunge ca parti detinute de prima banca detinatoare care intra in faliment.
Planeta se va gasi intr-o postura disperata. Banii nu vor valora nimic, iar riscul confruntarilor (planuite) va fi mare.

In acest moment rostul bazei Pine Gap va deveni extrem de clar ca buna ziua. Daca o confruntare globala va apare, aceste baze vor servi ca si locatii de siguranta pentru politicieni si staful lor, la fel si pentru finantistii internationali, familiile lor si prietenii acestora.
Daca nu va avea loc confruntarea atunci finantistii vor adopta o atitudine sfanta si vor oferi substitute la toate monedele cu carduri de plastic, asigurand o echitabilitate pentru toata lumea, abolirea drepturilor de proprietate si instaurarea Guvernului Mondial ce va aduce pacea.
Constiinta maselor va fi convinsa ca e necesara instaurarea pacii si justitiei sociale prin orice mijloace, incluzand forta. Iar potentialul atins prin aceste echipamente din bazele subterane vor face posibila disparitia fara nici o urma a celor ce nu se conformeaza si a celor ce se impotrivesc "fericirii oamenilor". Totodata vor asigura distrugerea rapida a oricarei tentative de rascoala.

Se poate intampla si ca noii stapani vor spune oamenilor ca ei au suport din partea extraterestrilor si ca noi cu totii suntem in pragul noului mileniu, al unei epoci de aur ... va fi cea mai crunta forma de dictatura cunoscuta de omenire. Poate ceva de genul romanului 1984 dupa Orwell ?
Este aproape o certitudine ca astfel de baze s-au contruit in Statele Unite si in alte parti ale emisferei nordice. Si daca se vorbeste de extraterestrii poate ca in aceste baze exista reprezentanta si dintre acestia, sau ca planul este partial sau total de origini straine.

In lumea in care traim, in care toate incep parca sa se intoarca cu susul in jos nimic nu mai este exclus, insa faptul ca se doreste o dominanta globala nu mai poate fi trecuta cu vederea nici de cei mai inocenti dintre noi si care mai cred in zana cea buna si in cei 7 pitici, sau de cei pragmatici care nu cred decat chestiuni de genul "2x2 fac 4". 


Mai cititi si:  
Planul Noii Ordini Mondiale merge inainte
Totalitopia
Seria manipulari – Controlul total asupra individului
DICTATURI MALTHUSIENE ? SCENARII DE CRIZA
Teoria Conspiratiei cu Jesse Ventura - Taberele FEMA/Statul Politienesc


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!